Aleşii locali liberali s-au reunit pentru a analiza provocările cu care se confruntă administrațiile locale

Aleşii locali liberali din judeţul Cluj s-au reunit vineri pentru a dezbate provocările cu care se confruntă administrațiile locale. Pe lângă reprezentanții administrațiilor locale din județ, la evenimentul Liga Aleșilor locali au luat parte liderul PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda, șeful Cancelariei primului ministru, clujeanul Mircea Abrudean, precum și deputații Sabin Sărmaș și Sorin Moldovan. La întâlnire au mai fost prezenți primarul Emil Boc și președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

„Problemele cu care se confruntă administrația locală nu sunt puține. De la descentralizare la lipsa fondurilor pentru investiții în infrastructură, excesul birocratic, acestea sunt doar câteva dintre piedicile cu care primarii noștri au de-a face în procesul administrativ.

Am dezbătut cele mai importante aspecte care stau la baza comunităților locale. De ce au nevoie primarii pentru a atinge performanțe, care sunt principalele lor preocupări, cu atât mai mult în aceste vremuri incerte.

PNL Cluj este în primul rând o organizație performantă datorită primarilor, președintelui CJ, consilierilor județeni, viceprimarilor, consilierilor locali. În palmaresul PNL Cluj se numără peste 400 aleși locali care astăzi și-au ales un nou birou de conducere pentru următorii 4 ani. Le mulțumesc tuturor aleșilor pentru munca depusă la alegerile din 2020, pentru toată munca, efortul și implicarea în ceea ce privește creșterea calității vieții clujenilor și sunt convins că în 2024 datorită echipei PNL Cluj, rezultatele politice vor fi reconfirmate.

Îi felicit pe cei aleși și am încredere ca împreună vom îndeplini așteptările cetățenilor și vom depăși orice obstacol!”, a transmis liderul PNL Cluj, Daniel Buda.

La rândul său, Mircea Abrudean a calificat întâlnirea cu primarii, președintele CJ Cluj, consilierii județeni, viceprimarii și consilierii locali drept productivă. „Fără aceștia, echipa PNL Cluj nu ar arăta ca astăzi. Multă muncă, devotament și dialog cu cetățenii. O misiune plină de provocări deoarece problemele comunităților locale nu sunt deloc ușoare. Este esențial ca, de la centrul Guvernului, să sprijin puternic aleșii locali fiindcă ei au relația cea mai directă cu cetățeanul. Le-am transmis celor prezenți aseară că le sunt alături, în calitate de Șef al Cancelariei Prim-Ministrului, și mă voi lupta mereu pentru dezvoltarea comunităților locale. Îi asigur că, la București, au un susținător vehement și îi aștept cu fiecare ocazie necesară pentru a rezolva din problemele clujenilor”, a spus șeful Cancelariei primului ministru.

C.P.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut