AkzoNobel invită startup-urile să participe la concursul ”Paint the Future”

Startup-urile (afacerile aflate la început) sunt invitate la o posibilă colaborare cu compania AkzoNobel: lansarea concursului global ”Paint the Future” 2021, care oferă cîștigătorilor posibilitatea de a încheia acorduri de parteneriat cu AkzoNobel.

Lansat în 2019, concursul ”Paint the Future” este și un ecosistem global de inovare colaborativă al companiei AkzoNobel. Inițiativa vizează accelerarea, testarea, lansarea și scalarea ideilor și soluțiilor pentru industria vopselelor și a acoperirilor decorative.

Startup-urile au timp până în 20 iulie 2021 să înscrie soluții ingenioase la concursul ”Paint the Future”, pe adresa letspaintthefuture.com. Toate candidaturile vor fi evaluate de experți din industrie. Finaliștii selectați vor fi invitați la un eveniment de colaborare, la sfârșitul anului 2021. Câștigătorilor li se vor oferi acorduri de parteneriat pentru a lucra cu AkzoNobel și să-și dezvolte afacerea cu proiecte durabile.

Startup-urile sunt invitate să prezinte soluții care se încadrează în una dintre cele cinci tematici:

  • Funcționalitate îmbunătățită: Ce funcționalitate interesantă nouă poate transforma suprafețele prin tehnologia start-upului tău?

  • Experiența clienților: Cum ar putea soluția ta să îmbunătățească modul în care clienții noștri experimentează produsele și serviciile noastre?

  • Aplicație inteligentă: Cum ar putea soluția ta să schimbe sau să îmbunătățească modul în care sunt aplicate vopselele și finisajele?

  • Soluții circulare: Cum ar permite soluția ta utilizarea circulară a materialelor în orice moment al lanțului nostru valoric?

  • Fabricare inteligentă și lanț de aprovizionare: Cum ne poate ajuta soluția ta să îmbunătățim producția și lanțul de aprovizionare?

„Paint the Future este modul în care promovăm inovația și colaborarea în industria vopselelor și a finisajelor decorative.” a spus Klaas Kruithof, Chief Technology Officer AkzoNobel. În doar doi ani, inițiativa Paint the Future a produs 18 soluții de succes. „Aceasta este o oportunitate incredibilă pentru a vă dezvolta și accelera afacerea. Imaginați-vă cât de departe putem ajunge împreună.” spune Ally van der Boon, managerul programului ”Paint the Future”.

Compania AkzoNobel activează în industria vopselelor, operează în peste 150 de țări, iar portofoliul său include, printre altele, brandurile Dulux, International, Sikkens și Interpon.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut