Ajutor din suflet pentru semeni

• campania umanitară de Crăciun •

140 de familii cu o situație materială dificilă și bunici singuri precum și 150 de copii care locuiesc în zonele greu accesibile ale Munților Apuseni vor primi și în acest an, sprijin în pragul sărbătorilor de Crăciun, din partea Asociației CERT-Transilvania.

Pentru al XIII-lea an la rând, voluntarii CERT-Transilvania vor urca pe drumuri de munte, la bordul mașinilor de teren, încărcați cu bucurie și speranță sub formă de bunuri alimentare și nealimentare pentru cei cu care soarta a fost mai puțin darnică.

Conform celor anunțate de reprezentanții asociației, timp de o lună, în cămara CERT-Transilvania s-au adunat alimente – făină albă, mălai, zahăr, orez, fasole, paste, fructe, ulei, conserve, cozonaci, dar și articole de igienă și îmbrăcăminte, iar pentru cei mici, în sacul Moșului CERT s-au pregătit cadouri de Crăciun cu rechizite, jocuri, jucării, dulciuri și fructe.

Renii 4×4 vor porni la drum în dimineața zilei de 11 decembrie, ținând cont de restricțiile impuse în contextul epidemiologic actual,  iar acțiunea se va încheia la ceas de seară, odată cu livrarea ultimului pachet către beneficiarul său.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut