Afaceri în creștere pentru clujenii de la Alfa Software

Furnizorul de sisteme informatice Alfa Software a anunțat o cifră de afaceri în creștere cu 10% în 2021 față de anul precedent.

Compania a livrat anul anterior sisteme ERP (software de planificare a resurselor întreprinderii) la cheie și a dezvoltat funcționalități noi. Tot anul trecut, Alfa Software și-a mărit cu 10% echipa de specialiști IT.

În 2022, compania se va concentra pe dezvoltarea de module noi cu aplicabilitate imediată în Producție, Construcții și Transporturi / Expediții. „Ne așteptăm ca 2022 să fie un an la fel de bun ca 2021, în care estimăm că ne vom menține ritmul de creștere anuală de 10%. Desigur, aceste estimări depind de contextul macroeconomic, dar și de menținerea securității și păcii în regiunea noastră.” , a spus Cristian Gabriel Pavel (foto), director general Alfa Software.

Alfa Software este una dintre primele companii românești producătoare de sisteme ERP, a intrat în cel de-al 25-lea an de activitate, are sediul central în Cluj-Napoca și punct de lucru în Zalău.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut