Adrian Mutu s-a supărat că U Cluj se mută la Mediaș: ”Vreau să trag un semnal de alarmă”

Rapid are meci, astăzi, cu FC Voluntari, dar Adrian Mutu, antrenorul giuleștenilor, a avut treabă cu cei de la U Cluj la conferința de presă. Fostul mare internațional al României a criticat decizia clujenilor de a juca la Mediaș meciul cu CS Mioveni, din etapa viitoare, pe motiv că terenul de pe Cluj Arena este impracticabil. De altfel, Rapid a simțit de două ori cum este să joci pe mocirla de aici, prima dată în decembrie, în Cupa României, și a doua oară, luna trecută, ambele meciuri terminându-se nedecis, scor 0-0.

”Am fost neplăcut surprins să văd că cei din conducerea lui U Cluj au decis schimbarea terenului imediat după meciul nostru. Ar fi fost frumos să o facă și înaintea meciului de Cupă și a celui din campionat. Anumite lucruri țin și de un anumit tact.

Nu știu dacă pe cei din club i-a deranjat, dar pe mine m-a deranjat această știre. Am rămas neplăcut surprins. Având următorul meci cu o echipă de sub ei în clasament, vor teren bun. Cu noi au preferat acel teren impracticabil. Cel din Cupă a fost și decisiv! Am ratat acolo un obiectiv.

Ori joacă în continuare la Cluj, ori să schimbe pentru toată lumea de la începutul sezonului, nu pe parcurs, așa cum le convine lor. Vreau să trag un semnal de alarmă către cei care decid!”, a spus Adrian Mutu la conferința de presă de dinaintea meciului dintre Rapid și cei de la Voluntari.

Sandu Mureșan.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut