Adăpost de animale, distrus de fulger

Un adăpost de animale din localitatea Mărișel a ars în totalitate în urma unui incendiu provocat de un fulger. Două autospeciale din cadrul ISU Cluj și una din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Mărișel au intervenit pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o anexă din gospodărie.

Solicitarea pentru intervenție a fost înregistrată în jurul orei 15.30, iar în momentul sosirii pompierilor militari la fața locului, adăpostul de animale era cuprins în mare parte de flăcări. „S-a acționat pentru limitarea extinderii flăcărilor în gospodărie, având în vedere că la o distanță de cca 10m se afla casa de locuit. Apoi s-a acționat pentru stingerea tuturor focarelor din structura anexei și a fânului depozitat în aceasta.

În momentul izbucnirii incendiului, animalele se aflau în afara anexei și nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment”, a anunțat ISU Cluj. Din cercetările preliminare și discuțiile avute cu martorii de la fața locului s-a constatat că incendiul a pornit de la un fulger care a lovit anexa respectivă.

C.P.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut