Activități de informare și prevenire a infracționalității, desfășurate de polițiștii clujeni

În cursul anului 2021, polițiștii clujeni au desfășurat acțiuni de informare și prevenire a infracționalității în cadrul a 9 proiecte și campanii.

„De mic învăț să mă feresc de rele”, „Școala siguranței Tedi”, proiectul „Copil iubit la bord”, „Proiect de siguranță în online”, „Vacanță M.A.I. în Siguranță 2021″, „Vacanța s-a încheiat”, Păzește-ți spatele”, „Atingeri nedorite”,  „Sărbătorile se petrec în familie. Tu știi unde este copilul tău?”, campania de prevenire a înșelăciunilor online, dar și campanii educaționale derulate în colaborare cu instituții de învățământ din județ – sunt doar câteva dintre acțiunile amintite de inspectorul șef al IPJ Cluj, comisar șef Mircea Ion Rus, la conferința de presă ocazionată de prezentarea raportului de activitate pe 2021.

Conform acestuia, în cursul anului trecut, cele 392 de activități desfășurate pe linia informării și prevenirii antiinfracționale și antivictimale a cetățenilor și cele 134 de întâlniri realizate în școli, online sau față în față, au avut peste 6.260 de beneficiari.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut