Accidentele se țin lanț în stakeparkul Rozelor. Minor de 15 ani rănit grav joi seara

Un nou eveniment nefericit a avut loc joi seara în stakeparkul Rozelor din Cluj-Napoca. Un adolescent de 15 ani s-a accidentat grav după ce a căzut cu bicicleta. Tânărul nu a mai putut călca pe piciorul stând și a apelat la 112. La fața locului a sosit un echipaj SMURD iar după primele evaluări s-a constatat că ar fi vorba de fractură la membrul inferior stâng. Adolescentul a fost transportat la spital pentru internare.

Accidentul a avut loc în timp ce tânărul făcea o manevră cu bicicleta pe o rampă din stakepark.

Precizăm că sâmbătă, un copil de aproximativ 12 ani a fost rănit în timp ce se juca tot în stakepark-ul din Parcul Rozelor din Cluj-Napoca. La fața locului a ajuns un echipaj al Ambulanța Cluj. Minorul a primit primul ajutor după care a fost transportat la Spital pentru investigații suplimentare. Copilul s-a accidentat în timp ce făcea trick-uri cu bicicleta. În urma accidentului minorul a fost rănit la piciorul drept.

Zilnic, stakepark-ul din Parcul Rozelor este asaltat de zeci de copii pasionați de trucuri cu biciclete, trotinete și stakeboard.

Parcul Rozelor a fost dotat cu facilități moderne, precum zone de ședere, sistem de iluminat inteligent, sistem de irigare sau grupuri sociale automate în cadrul unei investiții a Primăriei Cluj-Napoca.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut