Accident urmat de un incendiu pe Calea Turzii. Un autoturism a intrat în conducta de gaz | Video

Un autoturism a luat foc, marți dimineața, după ce a intrat în branșamentele de alimentare cu gaz și electricitate a unui imobil situat pe Calea Turzii din municipiul Cluj-Napoca.
Evenimentul a avut loc în jurul orei 7 iar la fața locului s-au deplasat trei echipaje ale ISU Cluj cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stins incendii și o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD. Salvatorii au găsit autoturismul cuprins în totalitate de flăcări, fără ocupanți înăuntru, poziționat deasupra branșamentului de gaz deteriorat, cu scăpări de gaze care alimentau incendiul.

Echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență bărbatului, în vârstă de cca 50 de ani, care prezenta politraumatisme, era conștient, însă necooperant. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.
Pompierii au acționat pentru stingerea flăcărilor care au cuprins autoturismul și pentru degajarea acestuia de deasupra branșamentelor de gaz și electricitate.
Pentru oprirea alimentării cu gaze și electricitate au fost solicitate echipe ale distribuitorilor de utilități.

IPJ Cluj a transmis ca rezultatul testării cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut