Accident rutier la Huedin

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier petrecut în Huedin.

Potrivit IPJ Cluj, a avut lo un impact frontal între un autoturism condus de un tânăr de circa 25 de ani, din comuna Aghireșu, care se deplasa în direcția municipiului Oradea și un alt autoturism condus pe sensul opus, de o femeie de aproximativ 40 de ani. Testarile cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.  Cei doi conducători auto au fost transportati la spital.

Și pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit la accident. Apelul de urgență a venit în jurul orei 12:20, iar pentru misiune au fost mobilizate o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. În sprijin a venit și un echipaj SAJ.

„Pompierii au găsit la fața locului două autoturisme avariate, un tânăr de 25 de ani fiind încarcerat. Aceștia au folosit echipamentele speciale din dotarea autospecialei, pentru a nu-i agrava leziunile. La o primă evaluare, acesta suferise traumatisme la membrele inferioare. Tânărul a fost în permanenta conștient și cooperant, fiind transportat la spital. Totodată, la spital a fost transportată și o femeie de 41 de ani, care a reușit să iasă singură din mașină până la sosirea forțelor de intervenție”, au precizat reprezentanții ISU Cluj.

A.M.C.

  •  

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut