Accident rutier între Iclod și Livada

Un accident rutier în care au fost implicate două autocamioane de mare tonaj a avut loc, miercuri, între localitățile Iclod și Livada. În urma impactului, cei doi șoferi au ajuns la spital.

Conform IPJ, din primele informații, între localitățile Iclod și  Livada, respectiv la km 37+300m, a fost sesizat un eveniment rutier, impactul fiind produs între două ansambluri de vehicule de mare tonaj.

Conducătorul unui ansamblu de vehicule, de 68 de ani, din Iclod, care se deplasa din direcția Cluj-Napoca spre Gherla, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule, condus din direcția Gherla spre Cluj-Napoca, de un bărbat de 49 de ani, din județul Covasna.

Traficul este  blocat pe ambele sensuri.

Conform ISU Cluj, două autospeciale cu modul de descarcerare, o autospecială pentru intervenție rapidă, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier, în care au fost implicate două autocamioane.

În momentul sosirii la fața locului, pompierii au găsit unul dintre șoferi încarcerat în cabină, iar cel pe cel de-al doilea în imposibilitatea de a ieși singur din autovehicul.

„S-a acționat imediat pentru descarcerarea bărbatului, de circa40 de ani, și pentru extragerea acestuia, cât și a celui de-al doilea șofer, cu echipamentele speciale, astfel încât să nu le fie agravate leziunile suferite. Ambii bărbați prezentau multiple traumatisme, însă erau în stare de conștiență și cooperanți.

Aceștia au fost preluați de către echipajele medicale și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, au precizat reprezentanții ISU Cluj.

A.Colibășanu

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut