Accident pe strada Observatorului

Două persoane au ajuns la spital, în urma unui accident petrecut pe strada Observatorului din Cluj-Napoca.

Conform ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază la un accident rutier petrecut pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. Echipajele operative au găsit la locul accidentului trei autoturisme avariate.

Pompierii au acționat pentru deblocarea unei portiere, astfel încât femeia rămasă înăuntru a reușit să iasă singură din autoturism, precum și pentru extragerea unei alte persoane, care prezenta multiple suspiciuni de fracturi și traumatisme, folosind echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Femeia, în vârstă de aproximativ 70 de ani, era în stare de conștiență și era cooperantă.

Ambele victime au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor bateriilor, precum și pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut