Accident pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca

Două persoane au ajuns la spital în urma unui accident care a avut loc luni pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca.

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 06.35 pentru a interveni la un accident rutier produs pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca, între două autovehicule.

Conform primelor informații, impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de un bărbat de 37 de ani, din Apahida, respectiv un bărbat de 67 de ani, din Cluj-Napoca.

În urma evenimentului, conducătorul auto de 67 de ani, alături de un bărbat de 35 de ani, pasager în celălalt autovehicul, au fost transportați pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ.

Conform ISU Cluj, două echipaje SMURD și două autospeciale cu modul de descarcerare au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma accidentului rutier produs pe Bulevardul Muncii din municipiul Cluj-Napoca.

„Pompierii au primit solicitarea pentru a interveni în jurul orei 6.30, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul era răsturnat pe plafon, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.

Două persoane au primit primul ajutor calificat și asistență medicală de urgență la fața locului, ulterior fiind transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, au precizat reprezentanii ISU Cluj.

Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanor implicate în accident, descarcerare și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut