Accident mortal în județul Cluj

O femeie și-a pierdut viața în urma unui accident care a avut loc duminică, în județul Cluj. Alte două persoane, dintre care un minor, au fost rănite.

ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident auto produs între un autoturism și un autotren la urcare pe A3 dinspre sens giratoriu Nădășel către Gilău. “Au fost anunțate 3 victime dintre care două încarcerate. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri. Se intervine cu două autospeciale de descarcerare, un echipaj SMURD și 2 ambulanțe SAJ. O persoană de sex feminin a fost declarată decedată după extragere din autoturism, un bărbat este în stop cardiorespirator – se fac manevre de resuscitare, a treia persoană, minor, conștient, i se acordă îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

Ulterior, bărbatul a fost stabilizat la locul evenimentului și transportat la UPU Cluj

De asemenea, conform IPJ Cluj, în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Biroului Autostrăzi au intervenit la accidentul produs pe A3, pe breteaua de urcare dinspre localitatea Nădășelu. “Din primele date, coliziunea s-ar fi produs între un ansamblu de vehicule care ar fi pătruns pe A3 dinspre localitatea Nădășelu și un autoturism care urma să părăsească autostrada. În urma coliziunii au rezultat 3 victime. Conducătorul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar celălalt nu a putut fi testat”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

A.M.C.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut