Accident grav de circulație pe centura Vâlcele-Apahida | Video

Un grav accident de circulație a avut loc, miercuri în jurul orei 14 pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida. Din informațiile transmise de ISU reiese că în accident cu fost implicate două autotrenuri și un autoturism. La fața locului au fost mobilizate trei autospeciale, un echipaj SMURD și unul de la Ambulanța.
Ocupanții din autoturismul avariat erau ieșiți în afara acestuia în momentul sosirii echipajelor de intervenție la locul accidentului. Aceștia sunt consultați de către personalul medical. Șoferii celor două autocamioane au fost descarcerați și preluați de către echipajele SAJ pentru a fi transportați la spital. La prima evaluare aceștia erau în stare de conștiență și cooperanți, însă prezentau multiple traumatisme.
Încărcăturile celor două camioane constau în sticle cu apă și cartoane. Pompierii au acționat pentru descarcerarea și extragerea victimelor încarcerate folosind echipamentele din dotare și au sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență. De asemenea, au fost asigurate măsuri de prevenire a incendiilor și pentru siguranța salvatorilor la locul intervenției.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut