Accident cumplit între Poieni și Ciucea: Circulație blocată pe ambele sensuri

Polițiștii au intervenit, vineri, la un accident rutier produs pe DN1 – E60, în zona localității Poieni, în care au fost implicate 2 autocamioane, un microbuz, o autoutilitară și un autoturism. Pompieri au descarcerat de urgență o victimă care nu mai prezenta semnale vitale și au început, alături de echipajul SAJ, manevrele de resuscitare.

Circulația este blocată pe ambele sensuri ale drumului DN 1 E 60.

De asemenea, conform ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente cu două autospeciale și un echipaj SMURD pentru a descarcera și a acorda primul ajutor calificat în urma unui accident rutier produs între localitățile Ciucea și Poieni. La această intervenție a fost dislocat și un echipaj medical SAJ.

La fața locului au găsit două autocamioane, un microbuz, o autoutilitară și un autoturism avariate, iar în autoturism se afla încarcerată o femeie în vârstă de circa 50 de ani, care nu mai prezenta semnale vitale. Pompieri au descarcerat de urgență victima și au început, alături de echipajul SAJ, manevrele de resuscitare.

Intervenția este în desfășurare.

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut