Accident cu doi răniți între Viștea și Gârbău. Șoferul era beat criță

Doi bărbați au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident de circulație petrecut pe DJ 108 C între localitățile Viștea și Gârbău.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 20:50, iar la fața locului s-au deplasat echipajele de la Garda de Intervenție Aghireșu. În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau trei bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 42 de ani. Niciunul nu a fost încarcerat, iar echipajele medicale vor transporta la spital pe doi dintre aceștia. “Din fericire, cu toții sunt conștienți și cooperanți”, a anunțat ISU Cluj. Pompierii au asigurat totodată măsurile PSI. La misiune au luat parte o autospecială, o ambulanță SMURD și una SAJ.

IPJ a precizat că din primele date s-a constatat că un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi condus autoturismul pe direcția Baciu spre Gârbău, iar la km. 10, într-un viraj la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ulterior intrând în coliziune cu parapetele de pe marginea părții carosabile.

În urma impactului, conducătorul auto cât și un alt pasager aflat în autoturism au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportați la spital.

La testarea conducătorului cu aparatul etilotest a fost înregistrată concentrația de 0,99 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Traficul în zona s-a desfășurat pe un singur sens, alternativ, pentru aproximativ 40 de minute.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut