A încercat să introducă în țară aproximativ 1 kg de cocaină… ingerată în stomac

Polițiștii de frontieră din cadrul PPF Henri Coandă, în colaborare cu lucrătorii vamali, au depistat, vineri, o femeie, cetățean brazilian, care a încercat să introducă în țară aproximativ 1 kg de cocaină… ingerată în stomac.

„În cauză s-a reținut faptul că, la data de 14.02.2022, persoana în cauză s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă și, în urma controalelor, dar și a analizelor de risc efectuate de polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali, a rezultat suspiciunea că aceasta a ingerat droguri în vederea introducerii acestora pe teritoriul României. În acest context, inculpata a fost transportată la un spital unde, în perioada 15 – 17.02.2022, a eliminat cantitatea totală de aproximativ 1 kilogram de substanță vâscoasă ce conținea cocaină” – informează Poliția de Frontieră Română.

În cauză, se efectuează cercetări, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Structura Centrală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

D.S.F.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut