A început ”Litoralul pentru toți”

Vineri a început programul ”Litoralul pentru toți”, care propune un sejur pe litoralul românesc cu preţuri ce pornesc de la 40 de lei pe noapte.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc afrimă că în acest program, care se va derula până în 20 iunie, sunt înscrise 54 de hoteluri din toate staţiunile, cu aproximativ 4.000 de locuri de cazare.
Federația susține că tarifele prin programul „Litoralul pentru Toţi” sunt cu până la 65% mai mici faţă de cele din vârf de sezon. Tariful pentru o noapte de cazare începe de la 40 de lei, iar cel mai ieftin pachet fără mic dejun poate fi achiziţionat la un hotel de 3 stele din staţiunea Neptun şi costă 80 de lei/noapte pentru două persoane. La polul opus, se află staţiunea Mamaia, unde la un hotel de 4 stele două persoane vor plăti pentru un sejur de minimum 5 nopţi, care include cazare cu servicii de masă ultra all-inclusive, 520 de lei/noapte. Turiştii care vor să se cazeze în staţiunea Eforie Nord beneficiază de tarife pornind de la 85 lei/noapte pentru două persoane, pachete de minimum 4 nopţi.
ezervările se pot face atât direct, la hotel, cât şi prin intermediul agenţiilor de turism. Sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă de cei care nu le-au consumat încă. Detaliile se găsesc pe site-ul www.fptr.ro.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut