A doua sesiune de admitere la USAMV Cluj-Napoca

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca organizează, în perioada 6-22 septembrie, cea de-a doua sesiune de admitere, pentru locurile disponibile la nivel de studiu licență și masterat.

Pentru studiile la nivel de licență înscrierile se pot face on-line, dar și on-site, în campusul universității, zilnic, de luni până vineri, între orele 8:00 – 16:00. Media de la Bacalaureat are o pondere de 100%, cu excepția domeniului Biotehnologii de la Facultatea de Zootehnie și Biotehnologii, unde media de la Bacalaureat are o pondere de 90%, iar acesteia i se adaugă și un eseu motivațional (10%), respectiv la Facultatea de Medicină Veterinară, unde se dă un examen grilă, în incinta universității.

Oferta educațională a USAMV Cluj-Napoca la nivel de licență, pe domenii de studiu și programe de studiu, poate fi consultată la adresa https://admitere.usamvcluj.ro/studii-de-licenta/oferta-edcucationala-licenta/. Numărul locurilor disponibile va fi actualizat săptămânal, conform calendarului de admitere – precizează reprezentanții Universității.

Calendarul de admitere are aceleași coordonate și pentru studiile la nivel de master, iar detaliile sunt disponibilele pe site-ul dedicat: https://admitere.usamvcluj.ro/masterat/. Locurile la Facultatea de Medicină Veterinară, la liniile de studiu în limba engleză și franceză, au fost ocupate în totalitate la sesiunea de admitere din luna iulie .

„USAMV Cluj-Napoca oferă studenților săi condiții moderne pentru învățare în amfiteatre, laboratoare și institutele de cercetare din campus, situat la mică distanță de centrul orașului, dar și pentru practică în fermele și stațiunile proprii sau stațiile pilot. Alte facilități sunt cazările în cămine studențești proprii, dotate cu Internet, săli de bucătărie și spălătorie, acces gratuit la baza sportivă din campus (sală sport/ fitness, teren tenis, teren fotbal), cabinete medicale cu servicii gratuite (generalist și stomatologic), cursuri pentru școala de șoferi, cantină-restaurant, precum și biblioteca situată în campus, cu săli spațioase și moderne de studiu. Bursele și simpozioanele studențești cu premii, posibilitatea de a studia în străinătate prin Programul Erasmus +, precum și parteneriatele naționale și internaționale de renume stabilite de USAMV Cluj-Napoca întregesc eforturile comunității sale academice de a oferi tinerilor standarde înalte de studiu și posibilități diversificate de practică în meserii căutate, care pot garanta absolvenților cariere de succes” – mai precizează reprezentanții universității.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut