A 5-a ediție a competițiilor sportive de triatlon și înot din seria Endurace, la Beliș

Peste 100 de sportivi profesioniști și amatori din țară și străinătate și-au anunțat participarea la cea de-a cincea ediție a competițiilor sportive de triatlon și înot din seria Endurace, care va avea loc la acest sfârșit de săptămână (18 și 19 septembrie), în organizarea Clubului Orca, la Beliș.

Sâmbătă, concurenții se vor întrece în proba de triatlon –  Endurace Triathlon powered by Fortech -, probă la care vor înota 1.5 km, vor parcurge pe bicicletă traseul de 67 km și vor alerga 12 km, fără pauză.

Duminică, la Endurace Swimming Marathon powered by Fortech, concurenții se vor întrece înot. La fel ca la edițiile precedente, cei mai mulți concurenți se vor întrece la proba de 5 km.

Startul competițiilor se va da, în ambele zile, la ora 11:00, în zona Complexului Beliș-Fântânele, în apropiere de baraj.

Potrivit organizatorilor, traficul auto nu va fi restricționat, de această dată, la Beliș, dar

participanții la trafic sunt rugați să evite, pe cât posibil, zona, în perioada desfășurării evenimentului, „pentru a crea o atmosferă de siguranță concurenților”. În cazul în care

tranzitarea zonei nu poate fi amânată, sunt rugați să se deplaseze prudent și la o distanță suficient de mare de concurenți.

Seria Endurace este organizată de Clubul de Înot și Triatlon Orca, cu sprijinul companiei software Fortech, în calitate de sponsor principal și al partenerilor și susținătorilor Autoworld, Serviciul Public Salvamont Cluj, Primăria Râșca.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut