IȘJ Cluj: 27, din 34 candidați, admiși în urma probei de interviu a concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de directori în școli

În urma finalizării probei de interviu din cadrul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat, 27 de candidați clujeni, dintre cei 34 care au obținut minimum nota 7 (șapte) la proba scrisă, au fost declarați admiși, iar 3 candidați au fost respinși. Un candidat s-a retras și un candidat nu s-a prezentat la această probă – a anunțat Inspectoratul Școlar Județean Cluj.

Conform aceleiași surse, în județul Cluj, ulterior desfășurării probei de interviu, au fost depuse 4 contestații, aflate acum în etapa de soluționare.

Rezultatele finale ale concursului vor fi anunțate în 29 martie, iar după exprimarea opțiunilor candidaților declarați admiși pentru mai multe unități de învățământ, programată pentru 30 martie, în ziua următoare vor fi validate rezultatele finale. În 4 aprilie vor fi emise deciziile de numire a directorilor (cu intrare în vigoare din 19 aprilie).

La nivelul județului Cluj, 17 funcții de director/ director adjunct (11 director și 6 director adjunct) urmează să fie ocupate prin detașare în interesul învățământului, mai precizează sursa citată.

M. T.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut