Reparații de drumuri în comuna Iclod

Edilii comunei Iclod nu mai așteaptă încălzirea vremii și, cum s-a ivit posibilitatea, s-au apucat de treabă.

Imediat se termină trimestrul I și trebuie să urgenteze anumite lucrări planificate, chiar dacă la mijlocul lunii martie diminețile au fost destul de reci. Asta nu i-a împiedicat pe cei care conduc destinele localității de pe Valea Someșului Mic să-și ducă la îndeplinire proiectele planificate la începutul anului 2022. Printre ele se află reabilitarea drumurilor comunale, o activitate ce stă permanent în atenția edililor.

Zilele trecute s-a lucrat pe drumul dintre satele Livada și Orman, unde va fi reparată porțiunea de 7 kilometri. Utilajele firmei care execută investiția înaintează zi de zi, deja s-au modernizat primii kilometri la ieșirea din Livada. Printre altele, se frezează suprafețele deteriorate și se casetează locurile unde este nevoie, peste care vine un strat de asfalt.

Dacă până acum drumul ce leagă cele două localități componente ale comunei Iclod a fost plin de gropi, acum se poate circula în condiții bune. De altfel, așa se circulă și în celelalte trei sate ale comunei, unde anul trecut au fost executate astfel de lucrări de reabilitare și asfaltare a drumurilor. În cursul acestui an vor fi continuate astfel de investiții edilitar – gospodărești.

În comuna Iclod continuă și modernizarea trotuarelor. După ce se finalizează lucrările la Iclod se vor apuca de treabă pe suprafețele pietonale și în celelalte sate, după un program bine stabilit.

Szekely Csaba

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut