Circulația afectată pe mai multe drumuri din cauza furtunii

Circulația pe mai multe drumuri din județul Cluj a fost afectată după ce furtuna a doborât mai mulți arbori pe carosabil.

În urma fenomenelor meteo din ultima oră, echipajele ISU Cluj desfășoară interveții în mai multe locuri din județ.
Pompierii de la Detașamentul Huedin au degajat un copac căzut pe carosabil pe DN1 E60, la ieșire din Huedin. De asemenea, s-au înregistrat mai mulți arbori căzuți între Someșu Cald și Mărișel, pe DJ 107. La fața locului intervine Punctul de Lucru Florești.
În paralel, pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca se află în localitatea Măcicașu, comuna Chinteni, pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil.
În localitatea Livada, pompierii de la Detașamentul Dej au intervenit pentru eliberarea carosabilului, după ce a căzut un acoperiș. Respectivul echipaj se va deplasa acum în Gherla, pe strada Dejului, unde s-a raportat un arbore căzut.
Nu în ultimul rând, pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca intervin pe DJ107R, între Făget și Ciurila, pentru degajarea unui arbore căzut pe carosabil.
Suntem sprijiniți de SVSU Gherla, care se va deplasa pe strada Alexandru Vlahuță din Gherla, la un acoperiș căzut peste patru autoturisme..
Misiunile și solicitările sunt în dinamică!”, a precizat ISU.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut