40 de creatori expun la Cluj Design Days / at HOME

În perioada 30 octombrie – 8 noiembrie, Casa TIFF (str. Universității 6) va găzdui o nouă ediție a expoziției Cluj Design Days/Acasă, intenția organizatorilor fiind de a realiza și o variantă online a manifestării.

Noptiera – atelier.roca

Această ediție aniversară a expoziției Cluj Design Days 2020 este despre ceea ne noi toți numim ”acasă”, locul

Decorație pentru terasa și grădină

în care ne petrecem majoritatea timpului în acest an marcat de pandemie și izolare. Expoziția propune o explorare a obiectelor de design special concepute de 40 de designeri români pentru a crește starea de confort și wellbeing. De asemenea, manifestarea investighează modul în care situația actuală a influențat creativitatea designerilor autohtoni și felul în care creațiile lor s-au metamorfozat în această perioadă unică și inedită din viețile noastre. Expoziția poate fi vizitată la Casa TIFF între orele 12 – 20, iar intrarea este liberă. Cluj Design Days se mută în perioada 13 – 22 noiembrie 2020 la Timișoara Design Days, în Bastionul Maria Theresia.
Cluj Design Days este o platformă de promovare, expunere şi vânzare ale creaţiilor designerilor autohtoni înființată de compania Dunga în 2015. Cluj Design Days / at HOME este cel de-al 16-lea eveniment Cluj Design Days, anul acesta sărbătorind 5 ani de activăți creative.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut