3 accesorii cool de purtat iarna

Alegerea accesoriilor de iarnă, precum căciulile din tricot și fularele de cașmir sau lână, poate fi o alegere ușoară pentru unele persoane, dar asta nu înseamnă că, nu putem să ne îndreptăm atenția și către alte categorii, care cu siguranță ne vor schimba starea de spirit și, de ce nu, întreaga ținută.

1. Ceasul

Stilul de viață al fiecăruia este diferit, însă, atunci când vine vorba de un ceas, este bine să știi că, purtat la ocazia potrivită, acesta vă poate completa aspectul, oferindu-vă un look sofisticat și elegant. Cel mai folosit material în confecționarea ceasurilor este oțelul inoxidabil, deoarece este rezistent la zgârieturi şi lovituri. Comandă-ți de pe Fashion Days, modelul care ți se potrivește, cu cadran rotund, dreptunghiular sau pătrat. Pentru evenimentele speciale, cele decorate cu cristale sunt o adevărată inspirație. Poate să fie un model cu mecanism analog sau digital, în funcție de preferințe. Dacă îl purtați în timpul zilei, alegeți o curea metalică, iar seara una din piele. Foarte important este să se potrivească în jurul încheieturii, fără a fi prea strâns sau prea larg. Dacă ești genul care poartă brățară, atunci ai posibilitatea să optezi pentru o variantă din piele, mărgele sau oțel.

2. Ochelarii de soare

Indiferent de sezon, razele soarelui îți pot afecta ochii, așa că este bine să iei în calcul achiziționarea unei perechi de ochelari pe care să o ai în permanență la tine. Alege culoarea ramelor care îți evidențiază trăsăturile. Ca să te asiguri că sunt potriviți, asigură-te că pe lângă filtru de protecție UV, îți și oferă o imagine clară, nedistorsionată. În ceea ce privește culoarea lentilei, e bine de știut că cele verzi nu distorsioneaza perceperea culorilor, însa oferă un oarecare contrast, fiind cele mai recomandate pentru utilizare generală. Alege o formă care să se potrivească cu forma feței tale, iar dacă nu te poți hotărî, atunci cei oversize te pot scoate din impas.

3. Geanta

Cu toții avem nevoie de ceva în care să ne depozităm lucrurile personale. Totuși, geanta a depășit demult această utilitate care i-a fost conferită pentru mult timp, iar acum este un accesoriu care poate transforma o ținută banală, într-una modernă. Brandul Fossil de la Fashion Days îți oferă o gamă variată de produse din care poți alege. Variantele tip rucsac, dar și cele cu baretă ajustabilă, mai voluminoase sau de dimensiuni mai mici, pot să vă ajute să luați o decizie mai ușor. Materialele precum piele ecologică sau piele întoarsă se pot adapta ușor oricărui outfit, iar în aceste vremuri nu mai este neaparat nevoie să se asorteze cu celelalte piese. Cum nimănui nu ii place să își țină lucrurile în dezordine, poți include în comanda ta și un portcard sau un portofel pentru a-ți păstra cardurile mai bine organizate.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut