­ŁŚĘ­ŁŚ╗ ­ŁŚ╗­ŁŚ╝­Łśé ­Łśü­ŁŚ▓­ŁŚ┐­ŁŚ▓­ŁŚ╗ ­ŁŚ║­Łśé­ŁŚ╣­Łśü­ŁŚÂ­ŁŚ│­Łśé­ŁŚ╗­ŁŚ░­Łśü╠Ž­ŁŚÂ­ŁŚ╝­ŁŚ╗­ŁŚ«­ŁŚ╣ ­ŁŚÂ╠é­ŁŚ╗ ­ŁŚÖ­ŁŚ╣­ŁŚ╝­ŁŚ┐­ŁŚ▓­ŁśÇ╠Ž­Łśü­ŁŚÂ

Locuitorii din zona str─âzii Some╚Öului din Flore╚Öti vor beneficia de un teren dedicat activit─â╚Ťilor sportive. Lucr─ârile de amenajare a acestui teren multifunc╚Ťional au intrat ├«ntr-un stadiu avansat ╚Öi, ├«n cur├ónd, acesta va fi deschis publicului larg!

Terenul multifunc╚Ťional pentru activit─â╚Ťi sportive beneficiaz─â de nu mai pu╚Ťin de 200 mp, iar terenul pentru tenis cu piciorul are 300. ├Än plus, se vor amenaja ╚Öi alei pietonale, aparate de fitness, b─ânci ╚Öi co╚Öuri de colectare selectiv─â a gunoiului, pentru a responsabiliza at├ót copiii, c├ót ╚Öi adul╚Ťii care ├«i ├«nso╚Ťesc. Spa╚Ťiul verde va fi dotat cu gazon ╚Öi sistem de iriga╚Ťii.

ÔÇ×Cred cu t─ârie ├«n faptul c─â orice tip de activitate fizic─â este benefic─â pentru s─ân─âtatea noastr─â ╚Öi are o importan╚Ť─â semnificativ─â ├«n demersul de a cre╚Öte calitatea vie╚Ťii ├«n comuna Flore╚ÖtiÔÇŁ, a declarat Bogdan Pivariu, primarul comunei Flore╚Öti.

Recomandat pentru dvs.

Sari la con╚Ťinut