Zilnic şi cotidian

Ştiu, mă, că am comis pleonasm: mai citim şi noi, nu toată ziua „programul de guvernare” şi operele coaforului doamnei Vasilică! Lui Şefu’, aşa îi place de subalterni: proşti. Eu, de pildă, sunt foarte apreciat, considerat chiar prostul satului şi dat de exemplu: „vedeţi, tovarăşi, cum se face omul în mod exemplar de… mă rog, aţi înţeles, cât de strălucit a făcut la emisiunea aceea pe prostul, de ziceai că chiar este dobitoc? L-a întrecut şi pe dragul de ministru emoţional!”

În general (nu vorbesc eu de Gabi Oprea, că nu mă trag de izmene cu orice doctoraş) este bine şi folositor, să fii total inferior, chiar şi mai naiv ca pretena lui Şefu’, fată tare bună, pe care am întrebat-o dacă părinţii ştie că seara nu vine acasă, şi m-a privit cu milă, ce-i stătea bine, putea să mă privească şi cu kilometru‘, că nu mă interesa.

Acum avem ordin, a fost pus şi pe muzică şi interpretat de corul celor 16 vicepreşedinţi micşti (tot un bărbat şi o femeie de sex opus) ca să deturnăm atenţia prostimii, a lui populaţia care cam mârâie.

Ne-a dat o listă cu priorităţile, pe cine beştelim, umplem de… mă rog, îl umplem cu, iată lista:

1. Soroş

2. Soroş + zmecherii de la Brucsels

3. SUA – ambasadorul lor aici (şi Soros, evident)

4. Statul paralel

5. Moştenirea Cioloş, Ponta

6. Comuniştii, în general, inclusiv nevasta lui Lenin

7. Guvernul mondial (condus tot de pct. 5)

8. Primarul descreierat al Iaşului

9. Morţi recenţi şi viitori (nu a specificat, îi alegem noi, ne spune popa)

La pctul. 10 ce mai pică pe parcurs, legiunea şi masonii.

Pe cealaltă parte lăudători la poarta lui Iordache, la uşa lui Toader şi bezele lui Monica Macovei, plus Viorica Vasilica, moderat.

Pe fata aia legănată ca un ciardaş polinezian, de la DNA, foc permanent, continuu la gura ţevii şi ambuscadă!

Am primit numerele de telefon ale lui Gâdea, putem să-l sunăm cu documente la orice oră din zi, chiar şi noaptea, iar pe Mircea Badea îl găsim, ne-a spus şi salonul în care şi unde, undeva la marginea oraşului, într-o clădire cu gard înalt să nu sară ăia, dacă nu primesc medicamente.

Eu, ca un prost important, am fost repartizat la punctu’ 6, Comuniştii în general. Am să mă duc să-ntreb: comuniştii de ieri, sau comunistul de azi? Pe nevasta lui Lenin o chema Zoia Kosmodemianskaia? E bine ca omul să ştie, înainte să facă treaba mare a partidului!

Ilarion Dubaşu – membru

ptr. conf. Cornel Udrea

P.S. Am aflat unde locuieşte văduva lui Lenin. Am rugat să i se intercepteze telefonul. Mâine primesc primele înregistrări. Se pare că şi femeia asta-i omul lui Soros.

Articole din aceeasi categorie