Fostul membru CNA, Valentin Jucan, purtătorul de cuvânt al lui Alin Tișe

Fostul membru al Consiliului Național al Audiovizualului, Valentin Jucan a fost numit consilier în aparatul propriu de lucru al președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe. Potrivit deciziei președintelui CJ Cluj, Valentin Jucan ar urma să îndeplinească atribuțiile de purtător de cuvânt al instituției. Până acum aceste atribuții au fost exercitate de șeful Serviciului de Relații Publice, Alin Iuga.

Valentin-Alexandru Jucan a fost numit membru titular în CNA în februarie 2012. Jucan a fost propus pentru aceasta funcție de grupul parlamentar PDL din Senat, iar la începutul acestui an și-a înaintat demisia.

Valentin Jucan este absolvent al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, specializarea violoncel (septembrie 2000 – iulie 2004), al Universității „Babeș-Bolyai”, Facultatea de Drept, Cluj-Napoca – profil drept comunitar (septembrie 2002 – iulie 2005), și al Colegiului Național de Apărare, Universitatea Naționala de Apărare „Carol I” (promoția 2007 – 2008).

Înainte de a-și începe activitatea în CNA, Valentin Jucan a fost consilier la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului (ianuarie 2011 – februarie 2012). Anterior, el a lucrat la Ministerul Mediului și Padurilor și la Ministerul Culturii și Cultelor.

C.P.

 

Articole din aceeasi categorie