NAPOMUN: Simulare a Naţiunilor Unite în Cluj-Napoca

Asociaţia NAPOCA FORUM invită studenţii de pretutindeni să ia parte la cea de a 3-a ediţie a Simulării Naţiunilor Unite la Cluj (NAPOMUN). Începînd din de 2 iulie şi pînă în 15 iulie este deschisă cea de-a treia sesiune de aplicaţii pentru cei doritori să ia parte la acest proiect internaţional, ultima fiind cuprinsă între 16 iulie şi 5 august.

Simularea Naţiunilor Unite (NAPOMUN) se va desfăşura pe o perioadă de 5 zile, între 3-7 septembrie, cu participarea a 120 de studenţi de pe 4 continente. Proiectul se va desfăşura în limba engleză, prin urmare cunoştintele de limba engleză sînt necesare. În cadrul conferinţei, participanţii vor intra in rolul unor diplomaţi care vor discuta cele mai importante subiecte de pe agenda Naţiunilor Unite în momentul actual – au anunţat reprezentanţii asociaţiei, printr-un comunicat remis presei.

Cei care doresc să se înscrie la această simulare trebuie completeze un formular online, în care să menţioneze comitetul din care vor să facă parte (Consiliul de Securitate; Consiliul pentru Drepturile Omului; Consiliul Economic şi Social, Comitetul de Afaceri Externe al Parlamentului European sau Corpul Media) şi ţara pe care vor să o reprezinte, alta în afară de cea natală. Formularul poate fi descărcat de la adresa: http://napomun.ro/ participation/registration/.

Articole din aceeasi categorie