Mâncare și distracție la Street Food Festival

Ediția din acest an a Street Food Festival se anunță a fi una specială, întreaga zonă a manifestării de pe Aleea Stadionului, din Cluj-Napoca, fiind gândită ca „un punct de intersecție culturală și culinară între diferite regiuni ale lumii”.

Organizatorii promit că, până duminică, inclusiv, „participanții se vor simți ca-n Italia, Mexic, America sau Asia, cu mâncarea, decorul și vibe-ul de acolo, doar că fără pașaport”. American Dream, Little Asia, Cabrones, La Vita e Bella, Green Village, How Much is the Fish și All in for Food sunt zonele care așteaptă să fie „explorate și descoperite” de clujenii „curioși și pofticioși”. Decorul, activitățile, muzica și inclusiv truck-urile cu mâncare vor fi specifice fiecărei zone în parte, iar fiecare zonă va avea diferite activități tradiționale și momente artistice specifice.

Începând de vineri, pe scena principală de la Street FOOD Festival vor urca trupe precum Moonlight Breakfast, The Mono Jack, Lucia&Muse Quartet sau Taraf de Caliu ș.a. De asemeni, participanții se vor putea bucura și de alte activități, de la cinema în aer liber – unde vor putea fi urmărite filmele „Povestea Iubirii”, „Nunta in ofsaid” sau „Omul care l-a ucis pe Don Quijote”, până la spectacole de stand-up comedy, cu Improvertiții, sau workshop-uri de preparat ceai și/sau cocktail-uri.

Street Food Festival este un concept de festival inițiat, în 2016, la Cluj-Napoca și dezvoltat ulterior în alte 11 orașe. În anul 2018, festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane, care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activități recreative.

M. T.

Articole din aceeasi categorie