La Transilvania Prima Garden, sfaturi de primăvară de la specialiştii USAMV

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca participă, în perioada 4-8 aprilie, la cea de-a III-a ediţie a expoziţiei de floricultură şi grădinărit de primăvară, Transilvania Prima Garden, organizată în spaţiul Expo Transilvania Cluj-Napoca.

În colaborare cu  Centrul de grădinărit „Nea Garden”, USAMV a amenajat în spaţiul expoziţional un stand cu arbori şi arbuşti ornamentali, plante floricole, aromatice, dar şi plante suculente. Privirea vizitatorilor este atrasă mai ales de speciile de magnolii înflorite, de formele speciale de conifere, dar şi de speciile rare de arbori expuşi. Pe tot parcursul expoziţiei, vizitatorii au posibilitatea să primească informaţii şi sfaturi de specialitate de la reprezentanţii universităţii şi de la studenţii implicaţi în această manifestare. Pe lîngă plante, standul USAMV mai expune cărţi şi cursuri premiate, aparţinînd cadrelor didactice din universitate, dar şi materiale de promovare a facultăţilor şi a specilizărilor aferente – precizează lector dr. Cristina Bianca Pocol.

Pînă sîmbătă, 7 aprilie, porţile expoziţiei Transilvania Prima Garden sînt deschise vizitatorilor între orele 12.00 – 20.00, iar duminică, 8 aprilie, între orele 12.00 – 18.00.

M. T.

Articole din aceeasi categorie