Arlauskis, Chipciu și Latovlevici rămân la CFR

Directorul sportiv al clubului de fotbal CFR Cluj, Marius Bilaşco, a anunţat că fundaşul ivorian Ulrich Meleke, transferat în luna iulie de la FC Botoşani, va fi împrumutat la o altă echipă din Liga I.

„Nu sunt înţelegeri pentru reziliere cu Arlauskis, Latovlevici şi Chipciu. Singurul jucător care poate să plece şi pentru care deja există un acord este Meleke (n.r. – Ulrich Meleke) care va merge sub formă de împrumut la o echipă din Liga I”, a spus oficialul grupării ardelene fără să nominalizeze formaţia la care va pleca Meleke. De asemenea, antrenorul Dan Petrescu a subliniat că nu a renunţat la jucătorii Arlauskis, Latovlevici şi Chipciu: „Eu nu am renunţat la nimeni, astea sunt poveşti de presă. În momentul de faţă Dan Petrescu trebuie să decidă un lot de 23 de jucători pe care trebuie să îl trimită la UEFA. Nu am decis 100%, dar trebuie să hotărăsc. După ce veţi vedea lista, mă puteţi întreba, dar asta nu înseamnă că eu voi renunţa la cineva. Nici un jucător nu şi-a reziliat contractul până acum. Poate unul s-a înţeles cu altă echipă (n.r. – Meleke)”.

Încă se așteaptă numirea președintelui

Marius Bilaşco a menţionat că în următoarea perioadă acţionarii clubului CFR Cluj vor numi un preşedinte. „Eu împreună cu colegii mei vom încerca să asigurăm continuitate la club. Timpul este extrem de preţios pentru noi în această perioadă şi programul clubului trebuie respectat. Când va fi ceva oficial legat de noua conducerea clubului veţi afla imediat. În perioada următoare sperăm ca acţionarii acestui club să poată lua decizia de a numi un nou preşedinte care să preia conducerea acestui club. Este o decizie importantă pe care acţionarii trebuie să o ia, tocmai de aceea nu se grăbesc”, a afirmat el. Întrebat dacă există posibilitatea ca el să fie numit preşedinte, Marius Bilaşco a răspuns: „Nu s-a pus această problemă, eu sunt aici pentru a asigura continuitatea clubului”.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut