Tenis de masă Superliga m/f

Politehnica Cluj – CS Mioveni (m)

sala de sport a Liceului ‘George Coşbuc’, sîmbătă, 16 aprilie, 10.00

Sînt două importante partide din Superliga masculină (semifinale, locurile 1 – 4) şi feminină (locurile 5 – 8), ambele de o importanţă aparte, ambele partide retur.

Echipa masculinăMaximilian Marchiş, Szilard Gyorgy, Tsiokas Ntaniel, Dorin Găbudean, Vasile Robciuc, antrenor Şerban Doboşi – nu are deloc o misiune uşoară în faţa celor de la CS Mioveni. Misiunea nu este uşoară cel puţin din două motive … În tur, CS Mioveni, antrenor Ionuţ Seni, s-a impus cu 5:0, victorii aduse de Alexandru Cazacu, Ionuţ Seni, Quadri Aruna. Apoi, Mioveni l-a legitimat pentru semifinale şi finale pe Aruna … Quadri Akinade Aruna este originar din Nigeria. Este cîştigător recent al Cupei Africii, individual (2016), la rezultatul mai sus amintit adăugîndu-i-se şi calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016. A fost declarat de către ITFF, sportivul anului în 2015.

În cealaltă semifinală, Pristavu Cîmpulung – Topspin Constanţa (în tur 5:0), cu echipa gazdă favorită la accedera în finala locurilor 1 – 2.

Politehnica Cluj – Pristavu Cîmpulung (f)

Echipa feminină a Politehnicii Cluj – Kaloz Anita, Vincze Andrada, Angelica Toma, Anca Cherecheş, Alexandra Silveira, antrenor Şerban Doboşi – trebuie să cîştige şi partida de pe teren propriu. A cîştigat-o şi la Pristavu Cîmpulung (scor 5:3), este obligată la o nouă victorie, pentru a rămîne în Superligă, victorie pe care o poate obţine.

In cealaltă partidă din grupa 5 – 8, LPS Constanţa – CSM Arad (în tur 1:5).

Nu trebuie uitat aportul celor care conduc destinele clubului Politehnica Cluj, prof. dr. ing. Radu Munteanu (preşedinte), respectiv prof. dr. ing. Liviu Crişan (director executiv).

Demostene ŞOFRON

Articole din aceeasi categorie