Lucruri de făcut de 1 Mai

Una dintre zilele preferate ale românilor se apropie cu paşi repezi, iar majoritatea dintre noi am plănuit deja să facem ceea ce toată lumea face. Fie mergem la cabană la munte, fie la grătar la marginea pădurii. Nu trebuie să ne limităm însă la aceste lucruri. Ziua de 1 mai poate fi mai interesantă decât vă puteţi imagina, dar pentru asta, trebuie să renunţaţi la tradiţionalul grătar. Iată câteva idei pentru a avea un 1 Mai inedit:

• Fă o excursie!

Cu persoana iubită, familia sau prietenii. Urcaţi-vă în maşină şi vizitaţi un loc unde niciunul dintre voi nu a mai fost. Nu trebuie neapărat să mergeţi prea departe de casă, deoarece sunt nenumărate locuri frumoase pe care încă nu le-aţi descoperit chiar sub nasul vostru.

• Descoperă-ţi oraşul!

Cum în această zi toată lumea este plecată, e un prilej minunat de a ieşi la o plimbare chiar în oraşul natal. Mergi în acele zone unde nu ai fost niciodată, vizitează locurile unde te jucai atunci când erai copil. Vei fi surprins de câte vei descoperi, iar la finalul zilei vei fi inundat de amintiri frumoase.

• Ocupă-te de tine!

Multe persoane sunt atât de prinse în problemele de zi cu zi, încât uită să acorde timp propriei persoane. Dacă tot este liberă ziua de 1 Mai, ai putea să profiţi de ea răsfăţându-te. Citeşte o carte bună, fă-ţi un ceai sau pur şi simplu gândeşte-te la tine şi la viitorul tău. O zi numai pentru tine te va relaxa şi te va ajuta să îţi pui gândurile în ordine.

• Ieşi la un picnic cu persoana iubită!

Nu trebuie sa mergi prea departe nici pentru asta. Doar alegeţi un loc ferit de lume, un parc, întindeţi-vă pătura şi bucuraţi-vă de soare şi mâncare bună.

• Fă ceva ce nu ai mai făcut!

Poate să fie ceva nebunesc sau nu. Poţi să o faci singur sau alături de cineva. Fă ceva ce îţi doreai de mult, dar poate nu aveai destul curaj. Trăieşte clipa şi cu siguranţă nu îţi va părea rău.

P.S.: Acest sfat este valabil mereu, nu doar de 1 Mai.

Acestea fiind spuse, faceţi tot ce vreţi în această zi,distraţi-vă şi mai presus de toate, creaţi-vă amintiri de neuitat.

Grupaj realizat de Ambrus Brigitta-Evelin

Articole din aceeasi categorie