Festivalul alimentului – ediţia a V-a, la USAMV

Festivalul-alimentului-1Festivalul-alimentului-3Cea de-a V-a ediţie a Festivalului Alimentului – eveniment organizat de Facultatea de Ştiința şi Tehnologia Alimentelor din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca, în colaborare cu Asociaţia Specialiștilor din Industria Alimentară din România, Asociaţia Studenţilor „Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor”, CHR Hansen şi Primăria Festivalul-alimentului-2Cluj-Napoca – se va desfăşura la Cluj-Napoca miercuri, 15 iunie.

Deschiderea evenimentului va avea loc de la ora 9:00, la Institutul de Ştiinţele Vieţii „Mihai I al României”, fiind urmată de vizitarea expoziţiei, în clădirea Centrului de Biodiversitate, din incinta USAMV (Calea Mănăştur nr. 3-5). Expoziţia prezintă  produsele realizate de studenţii Facultăţii de Ştiința şi Tehnologia Alimentelor – specializările Tehnologia prelucrării produselor agricole, Ingineria produselor alimentare şi Controlul şi expertiza produselor alimentare – în cadrul proiectelor de licenţă. Potrrivitr organizatorilor, vizitatorii vor putea gusta din toate produsele alimentare expuse, care „sînt obţinute prin utilizarea unor tehnologii inovative şi urmăresc promovarea unei alimentaţii sănătoase, cu efecte benefice asupra organismului”.

M. T.

Articole din aceeasi categorie