Ziua Porților Deschise la Castelul Bánffy din Bonțida

Fundația Transilvania Trust organizează, joi, 1 iunie, între orele 10:00 și 17:00, Ziua Porților Deschise la Castelul Bánffy din Bonțida.

Programul include vizite ghidate în limbile română și maghiară, activități pentru copii și o expoziție interactivă, intitulată „Câmpurile de forță ale lui Miklós Bánffy”.

Cu ocazia aniversării a 150 de ani de la nașterea lui Miklós Bánffy, în aripa neogotică recent renovată a clădirii principale se deschide publicului o expoziție care prezintă cele mai importante momente din viața și activitatea contelui.

În program: 10:00 – 17:00 – expoziții: Câmpurile de forță ale lui Miklós Bánffy (aripa de vest a clădirii principale, max. 10 persoane concomitent); Experience Room (turnul corpului bucătăriei, max. 5 persoane concomitent); 11:00 – 14:00 – activități pentru copii: decorare de turtă dulce, jocuri de societate, pictură pe față (curte); 12:00 – vizită ghidată în limba română (pornire de la poartă); 13:00 – dans renascentist pentru copii și adulți (curte); 14:00 – demonstrație de meșteșuguri tradiționale (curtea de onoare); 15:00 – vizită ghidată în limba maghiară (pornire de la poartă); 16:00 – dans renascentist pentru copii și adulți (curte).

Cofinanțator: Consiliul Județean Cluj.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut