Youth Speak Forum – eveniment special pentru tinerii clujeni

AIESEC in Cluj-Napoca organizează Youth Speak Forum (https://fb.me/e/2rBRySY0n), un eveniment gratuit, special pentru tinerii clujeni, un eveniment tip satelit organizat în cadrul Techsylvania. Tematica Youth Speak Forum este „Diversitate și Incluziune”.

Luni, 27 iunie, la ora 10:30, tinerii din Cluj-Napoca se vor aduna pentru a pune la cale noi proiecte pentru a-și ajuta comunitatea. Vor face acest lucru învățând în același timp noi informații legate de problema diversității și cea a incluziunii în comunitatea lor și dezvoltându-și aptitudini. Cum vor face asta? Participând la spații și workshop-uri susținute de partenerii evenimentului.

În prima parte a evenimentului, care se va desfășura în format fizic, participanții vor lua parte la spațiile și workshop-urile pregătite de parteneri. Cea de-a doua parte constă în împărțirea pe echipe, participanții lucrând împreună pentru a concepe un proiect pentru comunitatea clujeană. Proiectele vor fi mai apoi analizate, cel mai bun dintre acestea urmând să fie implementat de către AIESEC in Cluj-Napoca și parteneri. La finalul evenimentului, doritorii au șansa de a face Networking alături de organizatori și parteneri.

AIESEC este una dintre cele mai mari organizații not-for-profit de tineri din întreaga lume, care urmărește activarea spiritului de leadership prin experiențe interculturale.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut