Workshop gratuit pentru companiile care își digitalizează activitatea

Cluj IT Cluster organizează, în 23 și 24 martie, între orele 14 -18, un workshop dedicat companiilor românești interesate să își digitalizeze procesele, cu focus pe direcția optimizării procedurilor de achiziție.

Workshop-ul este destinat companiilor care caută metode și instrumente practice pentru implementarea achizițiilor eficiente, îmbunătățirea relației cu furnizorii, optimizarea gestiunii facturilor, planificarea și execuția plăților și, nu în ultimul rând, condițiile optime necesare pentru achiziția de produse și servicii IT. Participarea este gratuită pentru angajații oricărei companii mici sau mijlocii, indiferent de regiunea geografică în care activează, din sectoare precum turism și ecoturism, textile și pielărit, procesarea lemnului și de mobilă, industrii creative, industria auto și componente, IT&C, procesarea alimentelor și a băuturilor, sănătate și produse farmaceutice, energie și management de mediu, bioeconomie (agricultură, silvicultură, pescuit și acvacultură), bioinformatică și biotehnologii, constructii, fabricarea materialelor de construcții, distribuție și activități profesionale, științifice și tehnice etc.

Daniel Homorodean

Pe parcursul celor 8 ore, sub îndrumarea antreprenorului Daniel Homorodean, vor avea loc mai multe activități practice de explorare a digitalizării achizițiilor la nivel de firmă. Astfel, delegații companiilor vor avea ocazia de a descoperi și iniția activități prin care firmele lor pot planifica mai bine achizițiile, la prețul optim și calitatea corespunzătoare, de la cei mai buni furnizori și vor afla cum să evalueze ofertele primite de la furnizori pentru proiecte complexe, cum ar fi produsele și serviciile care sprijină transformarea digitală. De asemenea, la workshop vor fi prezentate informații despre cum poate o firmă să-și crească șansele de succes atunci cand participă ca ofertant la licitații publice sau private, cum să folosească instrumente informatice specializate în derularea achizițiilor și gestiunea contractelor de furnizare și cum să câștige bani și timp folosind facturarea electronică și instrumente informatice dedicate.

Înscrierile se pot face până în 17 martie.

Sprijinul oferit de Cluj IT pentru transformarea digitală a firmelor eligibile cuprinde servicii precum auditare gratuită a nivelului de maturitate digitală, recomandări privind pașii necesari pentru eficientizarea transformării digitale în organizație și definirea și implementare de programe de învățare la locul de muncă folosind instrumente digitale. Pentru a beneficia gratuit de sprijin, companiile pot contacta experții Cluj IT Cluster la adresa digitalizare@clujit.ro

Între membrii Cluj IT Cluster sunt peste 80 de companii, 12 universități din țară și două Institute de Cercetare ale Academiei Române.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut