Vară fierbinte pe frontul investițiilor în comuna Bonțida

În ciuda restricțiilor cauzate de COVID-19, edilii comunei Bonțida acționează zi de zi pentru  realizarea proiectelor stabilite la începutul anului.

Dintr-o discuție purtată cu primarul Emil Cărhaț am aflat că se află în plină desfășurare lucrările de construcție la două grădinițe, dintre care una deja este aproape ridicată în centrul localității Bonțida. Recent au fost demarate lucrările și la grădinița din Răscruci, amplasată pe terenul fostei unități preșcolare, vis-à-vis de Căminul Cultural, modernizat și reabilitat tot în acest an. Deci, în curând copiii din cele două sate vor dispune de noi spații educaționale.

O altă investiție aflată la ordinea zilei este modernizarea străzilor din centrul de  comună, unde nu demult a fost reasfaltat drumul de la Gara CFR până la podul Someșului.

Un alt proiect care este aproape finalizată este reamenajarea Oborului (târgul de animale), unde pe lângă anexele gospodărești a fost inaugurat și un miniteren de fotbal cu gazon sintetic.

Primarul Emil Cărhaț ne-a asigurat că în lunile următoare și locuitorii satelor Coasta și Tăușeni vor dispune în gospodăriile lor de apă potabilă din sursa Gilău. Acum doi ani și în cele două sate îndepărtate ale comunei, prin grija Consiliului Județean a fost asfaltat drumul de acces.

Sz.Cs.  

Articole din aceeasi categorie

One Response to Vară fierbinte pe frontul investițiilor în comuna Bonțida

  1. Todorut Doris

    Domnule primar dinBontida cred ca stiti ca in Tauseni si Coasta apa este plina de calcar si se aduce de catre oameni de70- 80 de ani de la distanta de 2km va rog grabiti procesul de introducere a apsi pina nu mor totii batrinii nostri ducind apa asa departe