„Ultimul clopoțel”, altfel decât în alți ani

Pentru elevii claselor a VIII-a de la Școala Gimnazială “Ion Creangă” din Cluj-Napoca, ultimul clopoțel din viața de gimnaziu va suna, vineri, altfel decât în alți ani.

„Festivitatea de absolvire tradițională, cu tot ceea ce implica un astfel de moment unic – emoțiile ultimei zile petrecute în școala generală, zâmbete, îmbrățișări, lacrimi, baloane colorate și panglici cu visuri fluturând, a fost înlocuită de o emoționantă festivitate organizată pe platforma zoom, un filmuleț realizat de profesorii diriginți, împreună cu directorii școlii, pentru Promoția 2020, precum și de premierea șefelor de promoție acasă la ele. Cele două șefe de promoție, Alexia Pop și Daria Maria Broscoi, care au absolvit școala generală cu media 10, meritau acest gen de recunoaștere a valorii și muncii lor. Elevele au primit vizita profesorilor diriginți și a directorului școlii și au fost emoționate să primească daruri simbolice: coronițe de absolvire, diplome de excelență și buchete de flori. Ceilalți absolvenți au primit diplome și scrisori cu mesaje emoționante” – a anunțat conducerea școlii.

„Este important să vrei să oferi momente minunate acestor absolvenți merituoși. Să fii profesor înseamnă, înainte de toate, să fii empatic, să te dăruiești prin emoții și amintiri, să-ți pese de sufletele elevilor tăi. De aceea am ales să dedicăm această zi  celor 90 de absolvenți ai Școlii Gimnaziale „Ion Creangă”, cei mai frumoși, cei mai talentați și cei mai puternici. Promoției 2020. O promoție cu adevărat altfel, o promoție care a învățat lecția existenței responsabile înainte de toate celelalte. Nici o pandemie nu trebuie să răpească acestor copii bucuria absolvirii școlii generale” – declară directorul Școlii Gimnaziale „Ion Creangă”, prof. Camelia Sîncrăian Pop.

Articole din aceeasi categorie