Tânăr din Cîmpia Turzii, reținut pentru trafic de droguri de risc

Un tânăr a fost depistat de polițiștii clujeni imediat după ce a preluat cu colet cu aproximativ 10 kilograme de cannabis, care fusese transportat cu un autocar, din Spania. Cazul a fost preluat de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Cluj și de procurorii DIICOT – ST Cluj, tânărul fiind reținut pentru trafic de droguri de risc.

„La data de 1 aprilie a.c., în urma unei sesizări privind transportarea unui colet ce poate conține substanțe interzise, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au organizat o acțiune de prindere în flagrant. În jurul orei 01:40, un tânăr de 21 de ani, din Câmpia Turzii a preluat coletul, în Cluj-Napoca, dintr-un autocar care venea din Spania, fiind imobilizat de polițiști. În interiorul coletului polițiștii au descoperit mai mulți saci din plastic, care conțineau o substanță vegetală de culoare verde, cu un miros puternic înțepător” – informează IPJ Cluj.

Cauza a fost preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate și de procurorii DIICOT – ST Cluj, iar în urma analizei celor 10 kilograme de substanțe vegetale, s-a stabilit că sunt droguri, respectiv cannabis. În cursul zilei de duminică, 1 aprilie, a fost efectuată și o percheziție la domiciliul tânărului, de unde a fost ridicat un cântar electronic.

Cel în cauză a fost reținut de procurori pentru trafic de droguri de risc.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie