Stadiul fizic al lucrărilor de extindere a canalizării în comuna Jucu

Reprezentanții Consiliului Județean Cluj precizează că investiția de extindere a rețelelor de canalizare din localitățile clujene Jucu de Sus și Jucu de Mijloc avansează în ritm susținut, progresul lucrărilor fiind de peste 80%.

Condițiile atmosferice ale acestei ierni ne-au permis să continuăm lucrările începute anul trecut pe mai multe șantiere din județ. Având în vedere faptul că va genera numeroase beneficii, ne dorim să finalizăm într-un timp cât mai scurt această investiție finanțată din bugetul propriu”, a declarat Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Lucrările constau în realizarea unei rețele de canalizare în lungime de 4.67 km. De-a lungul conductei vor fi amplasate cinci stații de pompare a apelor uzate, cu peste 1.100 de metri de conducte de refulare.

În valoare de 3.938.302 lei, investiția este finanțată de Consiliul Județean Cluj din Fondul de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare (IID), alimentat din redevența și impozitul pe profit datorate forului administrativ județean de Compania de Apă ”Someș”.

 

 

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut