Social democrații cer reabilitarea suprafeţei carosabile a parcării aeroportului clujean

Consilierii judeţeni social-democraţi solicită întreţinerea şi reabilitarea suprafeţei carosabile a parcării Aeroportului International Avram lancu Cluj, refacerea marcajelor şi montarea de indicatoare rutiere, conform contractului de concesiune. De asemenea, aleșii PSD Cluj au făcut un apel către Consiliul Județean pentru susținerea acestor lucrări.

Social democrații clujeni subliniază că în contextul creşterii traficului de pasageri şi, implicit a numărului autovehicolelor care circulă şi utilizează parcarea din incinta aeroportului, zilnic parcarea pentru autovehicole este foarte aglomerată.

Mai mult decât atât, având în vedere că angajaţii instituţiei nu reuşesc să mai parcheze în incinta aeroportului, date fiind numeroasele autovehicule care staţionează şi tranzitează în parcare, în mod normal trebuie respectat contractul de concesiune lucrări publice nr. 29/17.08.2010 în care este prevăzut ca societatea care a concesionat parcarea să pună la dispoziţia Aeroportului un numar de 173 locuri de parcare, cu titlu gratuit pentru angajaţii şi delegaţii Aeroportului”, transmit consilierii PSD, într-un comunicat de presă.

Articole din aceeasi categorie