Prins de polițiști în timp ce fura dintr-un autoturism

Un tânăr de 19 ani, din Gherla, a fost prins de polițiștii Biroului de Ordine Publică din municipiu în timp ce sustrăgea dintr-un autoturism parcat pe strada Dejului un bun lăsat la vedere de către proprietar. Bunul sustras a fost restituit părții vătămate.

„Asupra tânărului au fost găsite mai multe scule electrice, iar în urma cercetărilor efectuate de către polițiști a reieșit că acestea ar fi fost sustrase de către tânăr dintr-un alt autoturism ce era parcat pe strada Plugarilor din municipiul Gherla. Și în acest caz bunurile au fost restituite părții vătămate” – informează IPJ Cluj.

Prejudiciul estimat de părțile vătămate în cele două cazuri se ridică la peste 3.000 de lei și a fost recuperat în totalitate.

Polițiștii au constatat că pe numele tânărului exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta fiind condamnat de magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca la o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de 2 ani și 9 luni, cu executare în Centrul de Reeducare Buziaș. Tânărul a fost condamnat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cel în cauză a fost predat reprezentanților Centrului de Reeducare Buziaș, în vederea executării pedepsei.

D.S.F.

Articole din aceeasi categorie