Platformă de cumpărături care utilizează noua monedă virtuală OneCoin

Moneda virtuală OneCoin este utilizată de aproximativ 30.000 de parteneri în România, în timp ce la nivel internațional sunt peste 3 milioane de parteneri, din peste 190 de țări.

„Platforma Deal Shaker este o platformă globală de cumpărături lansată pe 16 februarie, unde comercianții pot să vândă produse, bunuri și servicii la o comunitate de peste 3 milioane de membri activi care au moneda aceasta internațională (OneCoin- n.r.) și vor să o cheltuie. Suntem în peste 190 de țări pe tot globul, suntem peste tot și suntem în continuă creștere, cu câteva mii de persoane în fiecare zi. Pentru comercianți este un mare plus să poți să îți vinzi produsele, să îți promovezi bunurile tale pe această platformă. ste probabil una din cele mai dezvoltate țări, pentru că exista aproximativ 30.000 de parteneri în România. Comparativ cu alte țări, stăm foarte bine în acest domeniu. Nu există o cifră exactă, dar este o afacere internațională și avem parteneri în Italia, Spania, Anglia, peste tot, dar aproximativ 30.000 de persoane sunt active astăzi în România”, a afirmat Cristi Călina, partener OneLife Romanian Diamond, citat de Agerpres.

Întrebat care este diferența între OneCoin și moneda virtuală Bitcoin, acesta a răspuns că prima este mai sigură, pentru că „nu se pot face tranzacții anonime”.

Peste 500 de comercianți și aproximativ 50.000 de vizitatori sunt așteptați la Romexpo, în perioada 2 – 4 iunie, la primul târg din România de servicii financiare alternative de plată dezvoltate în jurul platformei web Deal Shaker, unde se tranzacționează cu moneda digitală OneCoin. Platforma Deal Shaker este interfața digitală online pe care sunt prezenți peste 3 milioane de oameni din 240 de naționalități, membri ai comunității OneLife. Potrivit organizatorilor târgului “3 Day Kickstart Marathon’, zeci de mii de comercianți din lumea întreagă, din diverse domenii, de la comerț la turism, trans”orturi și IT&C acceptă plata cu minimum 50% în OneCoin, pe platforma Deal Shaker. Astfel, cei înscriși în comunitatea OneLife au acces la oferte mai bune decât cele standard.

Spre deosebire de alte monede digitale, OneCoin este imposibil să fie folosită în cazuri cu valențe penale, precum atacurile hackerilor asupra calculatoarelor din întreaga lume, deoarece OneCoin include standardul KYC, care stochează și securizează datele de tranzacționare dintre utilizatori.

Modelul de afacere al platformei OneLife se bazează pe conceptul vânzării directe, în care membrii comunității pot obține profit prin recomandarea și vânzarea de pachete educaționale despre moneda digitală și managementul financiar.

Potrivit organizatorilor, se estimează că cei peste 50.000 de vizitatori și comercianți prezenți la “3 Day Kickstart Marathon” vor realiza tranzacții de produse și servicii de aproximativ 10 milioane de euro.

Articole din aceeasi categorie