Permanența, asigurată în perioada minivacanței și la spitalele clujene din subordinea Consiliului Județean

Unitățile sanitare aflate în subordinea Consiliului Județean Cluj, precum și cele care își desfășoară activitatea în imobile ce aparțin forului administrativ județean, vor asigura permanența pe întreaga durată a Sărbătorilor Pascale și a minivacanței de 1 Mai.

În cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii vor funcționa, în intervalul 26 aprilie – 5 mai, secțiile clinice Pediatrie I, II și III, Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, ATI, Psihiatrie Pediatrică, Neurologie Pediatrică, Neonatologie Prematuri precum și Laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală și Unitatea de Primire a Urgențelor. Totodată, părinții clujeni au posibilitatea de a apela, în regim non-stop, serviciul gratuit de sfat medical prin telefon ALOPEDI 0364 – 917.

La Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”, permanența va fi asigurată în perioada 26 aprilie – 5 mai prin medicii de gardă, 24 de ore din 24, funcționând în acest sens atât linia de gardă aferentă secției de pneumologie, cât şi cea de chirurgie toracică. De asemeni, începând cu ziua de vineri, 26 aprilie, și până miercuri, 1 mai, inclusiv, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, cei care vor consulta pacienții vor fi medicii de gardă.

Pe parcursul următoarelor 10 zile, în cadrul Spitalului Clinic de Recuperare, permanența va fi asigurată prin intermediul liniilor de gardă ale secțiilor de Cardiologie, Neurologie, Chirurgie Plastică, Ortopedie şi ATI, iar la nivelul Spitalului de Boli Psihice Cronice Borșa, permanența va fi asigurată prin linia de gardă. Centrul de Permanență, situat pe Aleea Băița nr. 9, din Cluj-Napoca, va funcționa şi în această perioadă în regim permanent, serviciile medicale fiind asigurate de medicii de gardă.

Articole din aceeasi categorie