Omagiu adus lui Remus Câmpeanu. Fanii au aprins lumânări în fața Cluj Arena

Suporterii Universității Cluj îl omagiază pe fostul fotbalist Remus Câmpeanu, care a murit duminică dimineața la vârsta de 82 de ani. Fanii „alb-negrilor” au amenajat lângă stadionul Cluj Arena, zona peluzei Șepcile Roșii, un loc pentru a fi aprinse lumânări iar pe zidul complexului sportiv a fost expus un afiș cu portretul lui Remus Câmpeanu din perioada în care îmbrăca tricoul Universității Cluj.

Fostul fotbalist Remus Câmpeanu, simbol al clubului Universitatea Cluj, s-a stins, duminică, la vârsta de 82 de ani, a anunţat gruparea ardeleană în reţelele de socializare.

”Numele lui Remus Câmpeanu este sinonim cu ceea ce înseamnă FC Universitatea Cluj, cu spiritul şi cu principiile acestui club. Şi-a dedicat întreaga carieră de jucător lui ‘U’ între 1960 şi 1974, fiind component al echipei ce ‘a pus şapca pe Cupă’ în 1965. După ce a agăţat ghetele în cui, a fost preşedinte al clubului până în 1989 şi a rămas alături de echipă până în ultima clipă”, precizează clubul de fotbal, aflat în Liga a II-a.

Fundaşul Remus Câmpeanu a adunat 329 de prezenţe în prima ligă de fotbal, toate sub culorile Universităţii Cluj.

Universitatea a câştigat o singură dată Cupa României, în 1965, învingând în finală pe Dinamo Piteşti, cu scorul de 2-1, iar Câmpeanu a fost autorul unuia dintre goluri.

C.P.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut