Oamenii obișnuiți pot deveni investitori în energia verde

Prima cooperativă de energie din surse regenerabile din România lansează un proiect de investiții care se adresează tuturor românilor care vor să contribuie la tranziția către o energie curată.

Proiectul ”Investim în energie verde!” se desfășoară 60 de zile, interval în care orice persoană poate investi orice sumă, minimum 500 de lei. Scopul final este strângerea a 2 milioane de lei. Banii vor fi folosiți pentru achiziția unei firme furnizoare de energie, astfel încât Cooperativa de Energie să intre pe piață ca primul furnizor de energie 100% regenerabilă, cu certificate de origine.

Procedura de investiție este simplă, durează doar câteva minute și se poate face online, în doi pași, direct de pe site-ul www.cooperativadeenergie.ro. Primul pas este înscrierea în Cooperativa de Energie, deoarece achiziția firmei va fi finanțată doar de membrii cooperatori, sub formă de împrumuturi cu randamente de 3,7% pe an, pe o perioadă de un an, respectiv de 5,2% pe an, pe o perioadă de 5 ani. În pasul al doilea, suma dorită pentru investiție se transferă din contul de membru. În doar câteva zile de la lansarea proiectului în interiorul cooperativei, membrii existenți au reușit să strângă peste 150.000 de lei.

Detalii sunt disponibile la adresele victor@cooperativadeenergie.ro, dinu@cooperativadeenergie.ro și numerele de telefon 0721-115.605, 0727-163.525.

Recomandat pentru dvs.

Sari la conținut