Ministrul Justiţiei îi îndeamnă pe absolvenţii de Drept să urmeze “calea dreaptă”

Ministrul Justiţiei, Titus Corlăţean, îi îndeamnă pe absolvenţii de la Drept să aleagă calea dreaptă şi să transmită un semnal de profesionalism.

“Absolvenţii UBB trebuie să fie mîndri de faptul că aparţin unei facultăţi de elită şi au toate premisele să aibă o carieră profesională foarte frumoasă. I-am îndemnat să aleagă calea dreaptă, să ştie să-şi respecte şi profesorii, şi părinţii prin ceea ce vor face, fie că vor fi judecători, procurori, notari sau avocaţi sau vor avea o carieră în administraţie. I-am îndemnat să aibă, cel puţin unii, o carieră internaţională, în diplomaţie, pentru că este o lume extraordinară. Prin ceea ce vor face, să transmită un semnal de profesionalism, de integritate, de seriozitate, pentru că societatea românească are nevoie de astfel de tineri”, a declarat sîmbătă Titus Corlăţean la festivitatea de absolvire a promoţiei 2012 a Facultăţii de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai.

El a mai spus că domeniul juridic oferă o paletă profesională şi variante de profesie în viaţă la care alţii nu au acces.

Ministrul Justiţiei a participat la festivitatea de absolvire a celor circa 300 de studenţi ai promoţiei 2012 a Facultăţii de Drept a UBB din Cluj-Napoca.

Articole din aceeasi categorie